03 Jun, 2009

Bercuti di Hospital..........

Jambangan Bunga Kiriman NUTP Kedah

Nampak gayanya kali ini saya terpaksa bercuti di hospital. Tak pasti lagi, sama ada gastrik atau sakit jantung, masih dalam pemantauan doktor. Semenjak 30 Mei hingga hari ini, bercuti di hospital.

Cuma malam ni tak larat dah tidur kat hospital, minta kebenaran balik rumah. Nasib baik dibenarkan dan dapat update blog ini.

5 ulasan:

kuIna LadyInRed berkata...

cepat sembuh ya cikgu..
rehat2 lah sama

paradoxemon berkata...

nothin' to display

Tanpa Nama berkata...

Ada hikmah di sebalik kejadian.. dapat juga guna teknologi ct scan utk cari punca sakit tu yee...secara fizikal , Anna nasihatkan usaha juga secara spiritual, dekatkan dirimu dengan Allah , mungkin BUKANNYA usia , makanan, tekanan dan genetik menjadi puncanya...wallahua'lam.

Seladang berkata...

Masuk hospital tak apa, dapat rawatan, masuk penjara diminta jauhkanlah!

Zul-Elle berkata...

Salam buat Cikgu,

Apa khabar di kala ini...

Semoga Cikgu dah sembuh dan sihat walafiat bersama keluarga tersayang, gembira dan ceria dengan kerja-kerja seharian!